vineri, 10 ianuarie 2014

Ziua Nationala a Culturii Romane




Muzeul Judetean de Etnografie si al Regimentului de Granita


Caransebes


editia a III-a, 15 ianuarie 2014






   Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă cu sprijinul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, în colaborare cu Primăria Municipiului Caransebeş şi Liceul Teoretic Traian Doda Caransebeş organizează Ziua Naţională a Culturii Române, miercuri, 15 ianuarie 2014, începând cu ora 12.00, în Aula Musei Caransebesiensis.
   De la ora 12.00 are loc un concurs literar dedicat poetului naţional Mihai Eminescu, concurs la care participă elevii de la Liceul Teoretic Traian Doda Caransebeş, de la Şcoala Generală Trandafir Cocârlă Turnu Ruieni şi de la Şcoala Generală Slatina – Timiş.
  De asemenea, începând cu ora 13.00 are loc lansarea de carte Gheorghe Bona – Viaţa şi activitatea, semnată de col. (r.) Liviu Groza. Prezentarea lucrării va fi realizată de dr. Adrian Ardeţ.
  Evenimentul se află la cea de-a treia ediţie, acordându-se o deosebită apreciere culturii române şi a operei marelui poet român Mihai Eminescu, locului și rolului său în contextul patrimoniului cultural și de cunoaștere al umanității.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu