vineri, 24 ianuarie 2014

Noapte cu luna si cerbi




Lansare de carte


Mihaela Murarasu


Casa de Cultura Mihail Ursachi, Iasi


27 ianuarie 2014





    Luni, 27 ianuarie 2014, Asociația Non-Guvernamentală C.O.N. TOUR și editura CONTOUR în parteneriat cu editura 24:ORE vă invită de la ora 16:00, în sala de spectacol DIOTIMA a Casei de Cultură Mihai Ursachi a Municipiului Iași, la debutul literar al autoarei Mihaela Daria Murărașu prin cartea de poezii intitulată Noapte cu lună și cerbi.

Invitați speciali :

Adi CRISTI și Bogdan FEDEREAC

Moderator:

Adi CRISTI


  "Cronică de familie este un tablou pictat cu multă măiestrie, atât la nivel vizual, cât și lingvistic, cu imagini puternice. Pornind de la rememorarea perioadei de tânără mamă, cu copiii năzbâtioți, dar dragi, la surprinderea spitalelor de la începutul anilor 1990, cu mâncarea fără gust, trecând prin poemele dedicate celor plecați în Ceruri mult prea devreme, autoarea acestui volum de poezie știe cum să țină cititorul atent, știe să redea imagini puternic emoționale și să transforme un eveniment din viața personală pentru mulți aparent banală, în poezie. Dacă volumul transmite ceva, cu siguranță este vorba de trăiri: nu ai cum să îl citești și să nu te identifici cu unul dintre personajele Cronicii de familie." 

(Bogdan Federeac)







  "Noapte cu lună și cerbi este un volum al regăsirii, al identității. Multe dintre poeme, scrise în anii 1970-1980 sunt poemele tinereții, poeme ce explorează Erosul, poeme ale sensibilității, ale așteptării, ale dezamăgirii, poeme ale senzualității, nicidecum ale carnalității. Lectura volumului Noapte cu lună și cerbi este o călătorie prin labirinturi onirice în care universul își rescrie regulile, lăsând în urmă cea mai importantă lecție: iubirea." 

(Bogdan Federeac)

Comunicat scris de Ana Muraru, intern PR, ONG C.O.N.TOUR


EVENIMENT REALIZAT CU SPRIJINUL ROTARACT IAȘI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu