vineri, 25 octombrie 2013

Another Language (plus)




Arta plastica contemporana romaneasca


Ana Stefania Andronic (Buzu)


Biblioteca Nationala a Romaniei, Bucuresti


29 octombrie - 11 noiembrie 2013





   Marţi, 29 octombrie, ora 19.00, în spaţiul expoziţional Symposium de la Biblioteca Naţională (Bd. Unirii 22) are loc vernisajul celei mai recente expoziţii de pictură-grafică a tinerei artiste plastice Ana Ştefania Andronic (BUZU).
  Grupate sub genericul Another Language (plus), peste 30 de lucrări realizate în tehnici inedite şi cu efecte plastice surprinzătoare aduc în faţa publicului românesc noul trend din creaţia sa, prezentat în premieră, în iarna 2012/2013 la prestigioasa galerie CHROM din Bochum, Germania.
  Ana Ştefania Andronic (BUZU) propune iubitorilor de artă abordarea fenomenului dintr-un unghi inedit, care conferă valenţe neaşteptate prin simbolistica subtilă a unui domeniu ce părea rezervat decoraţiunilor. Pe lângă lucrările prezentate la Bochum, ce pot fi vizionate şi în variantă UV, Ana Ştefania Andronic propune şi câteva replici moderne la abstracţionismul clasic, ce dezvăluie capacitatea artistei de a reinterpreta nu doar o tehnică, ci şi un fenomen artistic.
  Aceasta este cea de-a cincea expoziţie pe care o prezintă artista în ultimii cinci ani, în care a fost prezentă pe simeze la Sofitel (2009), 2 în 1 la Centrul Cultural al Armatei (2011), Atitudini la Palatul Parlamentului (2011) şi Another Language la Bochum, Germania (2012-2013) şi The Woman Way la Imbold Galerie (2013).
  Absolventă a Universităţii de Arte, secţia grafică (clasa prof. Mircia Dumitrescu), Ana Ştefania Andronic (BUZU) a fost în atenţia iubitorilor artei plastice prin participările sale la expoziţii de grup şi evenimente artistice şi prin dezvoltarea unor tehnici inedite de pictură pe textile, obiecte decorative şi decoraţie murală.
  Expoziţia va putea fi vizionată zilnic, de luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00, 
până la data de 11 noiembrie 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu