luni, 2 septembrie 2013

Cand poetii nu tac




Seara de poezie si muzica: PoetikA


Club A, Bucuresti


5 septembrie 2013






Club A's photo.

  Club A / PoetikA vă invită joi, 5 septembrie, începînd cu ora 19.00, la o seară specială de poezie și muzică, eveniment de debut al acestei toamne, în compania poeților Lucian Vasilescu, Dan Mihuț, Dmitri Miticov, Răzvan Țupa, Marius Surleac și Leonard Ancuța și avînd ca invitat special pentru momente muzicale pe Elena Schen.
  După o vară în care serile poetice au avut loc la Club Antiqum, sub titulatura Le Nouvel Antiqumsalon de poezie contemporană, revenim în această toamnă cu o nouă serie de evenimente intitulate PoetikA, din dorința noastră de a aduce în fața publicului cei mai reprezentativi poeți ai literaturii române contemporane sau tineri în plină afirmare, aflați încă în perioada în care acest tip de evenimente îi promovează în direct, în fața microfonului.
  PoetiKa își dorește să fie o interfață directă între autori și public, un motiv puternic să redescoperim farmecul poeziei, să familiarizăm sau să educăm publicul, indiferent de vîrstă cu noile canoane, direcții sau avangarde apărute în lirica românească, să descoperim tinere talente și să le promovăm. Ne așteptăm să veniți cu creațiile proprii și să vă autopropuneți pentru edițiile care vor urma.
  Vă așteptăm joi, 5 septembrie, ora 19.00, în Club A, să vă dați întîlnire cu frumosul !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu