sâmbătă, 10 august 2013

O mare de carti




Targul Gaudeamus


Mamaia


editia a V-a, 11 - 15 august 2013







foto:evz.ro

  Între 11 şi 15 august Târgul GAUDEAMUS Mamaia vă aşteaptă la o expediţie inedită pe o mare de cărţi ! Unde ? În locul binecunoscut deja iubitorilor de carte pe litoral: staţiunea Mamaia, în faţa studioului Radio Vacanţa. 
  Organizatori: Radio România, în parteneriat cu studioul teritorial Radio România Constanţa – Radio Vacanţa.
  Ediţia estivală a Caravanei GAUDEAMUS vă invită să ne însoţiţi printre pagini de carte, fire de nisip şi taifasuri scriitoriceşti, totul pentru a îmbina cât mai plăcut şi simpatic actul cultural şi atmosfera relaxată de vacanţă la mare!
 Iar dacă o vacanţă nu e aceeaşi fără fotografii, Târgul GAUDEAMUS Mamaia aduce în acest an o expoziţie de fotografie la malul mării ! Expoziţia Istoria imaginară a cărţii şi a scrisului cuprinde 30 de lucrări semnate de Jean Marc Godès, fotograf francez, şi reprezintă o abordare proaspătă şi originală a cărţii şi a rolului ei de obiect magic, care închide în el memoria întreagă a unei comunităţi.
 Târgul GAUDEAMUS Mamaia continuă campania de donaţie de carte pentru bibliotecile rurale din România ! Dacă biblioteca de acasă a devenit neîncăpătoare sau dacă pur şi simplu doriţi să vă alăturaţi campaniei noastre, noi vă îndemnăm să donaţi cărţi care vor ajunge în biblioteci rurale din cuprinsul regiunii Dobrogea.

 Program de vizitare: de sâmbătă până miercuri, între orele 16.00 şi 23.00.
Intrarea este liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu