joi, 1 august 2013

Culorile Dobrogei




Saloanele Dobrogei


Constanta, Tulcea


editia a II-a, 1 - 2 august 2013







   Muzeul de Artă din Constanţa găzduieşte, începând de astăzi (1 august), o nouă ediţie a Saloanelor Dobrogei. Cu acest prilej, pe parcursul a două zile, va avea loc o serie de acţiuni culturale şi vor fi prezentate mai multe expoziţii.
  Ajunse la cea de-a doua ediţie, Saloanele Dobrogei este un eveniment organizat de Flilialele Uniunii Artiştilor Plastici din Constanţa şi Tulcea şi îşi propune să prezinte cele mai importante creaţii ale artiştilor din cele două judeţe. 
  Astfel, astăzi, de la ora 16:00, va fi inaugurată expoziţia Incursiuni în peisajul dobrogean. Tot de astăzi, la sala Lucian Grigorescu a Muzeului, se deschide expoziţia Culorile Artei Turceşti cu lucrările a şase artişti profesori la importante Universităţi de Artă din Istanbul. Exponatele vor fi prezentate în perioada 1 - 21 august 2013.
  Iar mâine (2 august) , de la ora 16,00, la Muzeul de Artă Tulcea va fi deschisă expoziţia personală de pictură Florin Ferendino intitulată Dobrogea - Jurnal de Călătorie. Expoziţia reuneşte peste 100 de lucrări din creaţia recentă a pictorului constănţean.
***cugetliber.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu