marți, 9 iulie 2013

Mandria de a fi roman



Diaspora romana


Claudia Mandl


Expozitia: Voyage dans le Temps


Cafe Frejus, Montreal, Canada


16 iunie - 5 august 2013







Photo: CLAUDIA MANDL, INVITAȚIE LA UN „VOIAJ ÎN TIMP”
Până pe 5 august 2013, Café Fréjus este gazda unei noi expoziții semnate de pictorița Claudia Mandl, intitulată „Voyage dans le temps”. Ea reunește peste 30 de lucrări ale artistei, executate în ulei și cu spatulă, ce invită la un periplu imaginar prin diferite locuri și orașe ale lumii.
La vernisajul care a avut loc pe 16 iunie 2013, Claudia Mandl a primit un omagiu din partea Primăriei Montrealului pentru „realizările sale remarcabile și contribuția sa la arta și cultura Montrealului”, alături de un „Certificat de reconnaissance” din partea deputatului de Laval-Les Îles, François Pilon, „pentru munca sa de excepție în promovarea schimburilor artistice și contribuția sa la înflorirea artelor în Canada”.
Aceste două distincții se alătură celor pe care Claudia Mandl le-a primit în ultimii ani, cum ar fi „Coup de cœur du public et des résidents du Verdun 2013, Pinceau d’Argent - Montreal 2012 sau Palm d’Or la Artoulouse 2012.
Artista este reprezentată de galeria ALFA din Arad iar picturile sale se regăsesc în colecții private din Franța, Canada, România, Ungaria, Slovenia, Germania sau SUA. 

„Voyage dans le temps”
16 iunie - 5 august 2013
Café Fréjus, 5810 rue Verdun, Montreal, H4H 1L9 
Tablourile sunt majoritatea de vânzare, la prețuri abordabile

FOTO: Claudia Mandl în costum medieval, alături de lucrarea „Sighișoara”, la vernisajul expoziției. 
Mai multe detalii în ediția nr. 113 Accent Montreal din 28 iunie 2013, www.accentmontreal.com

Claudia Mandl în costum medieval, alături de lucrarea Sighișoara, la vernisajul expoziției. 


   Până pe 5 august 2013, Café Fréjus este gazda unei noi expoziții Claudia Mandl intitulată Voyage dans le temps. Aceasta reunește peste 30 de lucrări ale artistei, executate în ulei și cu spatulă, ce invită la un periplu imaginar prin diferite locuri și orașe ale lumii.
   La vernisajul care a avut loc pe 16 iunie 2013, Claudia Mandl a primit un omagiu din partea Primăriei Montrealului pentru "realizările sale remarcabile și contribuția sa la arta și cultura Montrealului”, alături de un "Certificat de reconnaissance” din partea deputatului de Laval-Les Îles, François Pilon, "pentru munca sa de excepție în promovarea schimburilor artistice și contribuția sa la înflorirea artelor în Canada”.
  Aceste două distincții se alătură celor pe care Claudia Mandl le-a primit în ultimii ani, cum ar fi Coup de cœur du public et des résidents du Verdun 2013, Pinceau d’Argent - Montreal 2012 sau Palm d’Or la Artoulouse 2012.
  Artista este reprezentată de galeria ALFA din Arad iar picturile sale se regăsesc în colecții private din Franța, Canada, România, Ungaria, Slovenia, Germania sau SUA.

  Tablourile sunt majoritatea de vânzare, la prețuri abordabile
  Mai multe detalii în ediția nr. 113 Accent Montreal din 28 iunie 2013, 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu