joi, 23 mai 2013

Dezvoltând spiritul filantropic



Inițiative de toată lauda


Fundația Comunitară Țara Făgărașului


Vlad Miriță


Concert caritabil de canțonete: Alternativ


Gară, Făgăras


24 mai 2013






   INVITAT SPECIAL: tenorul Operei Române Bucureşti, Vlad Miriţă (unul dintre reprezentanţii României la Eurovision).
   Dress code: smart casual. Welcome drink inclus. Vineri, 24 mai, ora: 20.00.
   ALTERNATIV este un concert de canţonete celebre, susţinut de tenorul Vlad Miriţă, alături de pianistul Alexandru Burcă, special pentru Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului. La eveniment sunt invitaţi făgărăşenii pregătiţi să facă o demonstraţie de atitudine şi un exerciţiu de implicare civică. Oamenii dis
puşi să contribuie la crearea unor fonduri speciale pentru comunitatea din care fac parte !
   Concertul ALTERNATIV face parte dintr-o serie de trei evenimente ce poartă marca FCTF şi care intenţionează să dezvolte spiritul filantropic, ieşirea din letargie şi implicarea activă în comunitate.
   Cumpărând o invitaţie simplă la acest eveniment, donezi 75 de lei Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului şi poţi sprijini, de exemplu, înfiinţarea unui fond pentru Burse de Excelenţă şi Studiu dedicat copiilor de excepţie pe care îi are Ţara Făgăraşului, realizarea unui centru cultural în aer liber şi a unui festival de artă urbană & contemporană în părculeţul din centrul Vechi al Făgăraşului, demararea campaniei de mediu Infiem copacii din Ţara Făgăraşului (PRO educaţie, ecologizare, împădurire şi ÎMPOTRIVA defrăşărilor), susţinerea spitalului municipal sau înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului.
  De asemenea, la eveniment există posibilitatea de a dona mai mulţi bani şi de a te transforma în susţinător activ al uneia sau alteia dintre cauzele propuse de Fundaţia CTF (www.fundatiactf.ro)
  Accesul la eveniment se face exclusiv în baza biletelor care se găsesc la Casa Terra.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu