vineri, 3 mai 2013

Don't Stop !




Arta plastică contemporană românească


Raluca Hreniuc


Galeriile de Artă Ion Neagoe, Iași



30 aprilie - 17 mai 2013






   Galeriile de Artă Ion Neagoe Iaşi găzduiesc, începând cu data de 30 aprilie 2013, expoziția intitulată DON’T STOP !, semnată de artista Raluca Hreniuc.

   Evenimentul expozițional este organizat de Casa Corpului Didactic Spiru Haret Iaşi în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași și cuprinde o selecție de lucrări de grafică și sculptură ce vor putea fi vizionate până pe data de 17 mai 2013.
   Lucrările expuse preiau și transmit atitudini și interpretări emoţionale, transformând morfologia corpului omenesc în compoziții unice care reflectă viziunile și profunzimile interioare ale artistei.
   Din punct de vedere conceptual, creațiile plastice sunt grupate în teme elaborate care percep și comunică forma lirică a corpul uman, în stări de atemporalitate.

   Înscris în registrul artelor vizuale, evenimentul este susținut de ansamblul rafinat al creațiilor plastice care confirmă talentul artistei și dimensionează compozițiile în evoluții unice, exprimând mesajul de a gândi pozitiv, de a nu te opri si de a merge mai departe. 

   

Vernisajul va avea loc vineri 10 mai 2013, ora 15.00. 

   Expoziția va fi prezentată de profesor univ. dr. Constantin Tofan și lector univ. dr. Horia Costin Chiriac. 

   Curator: asistent univ. dr. Elena Simona Vrânceanu, director Casa Corpului Didactic Iaşi.


   PR & coordinator eveniment, profesor Carmen Sirbu — with Raluca Hreniuc at Casa Corpului Didactic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu