duminică, 26 mai 2013



100 de idei de la pasiune la marea lovitura


Florin Grozea: Hit Yourself


2013





Hit Yourself - coperta

   De curand, Florin Grozea (HI-Q) a lansat o carte incitanta despre pasiune ca motor principal in evolutia personala. Acest volum contine "povesti de succes" ale unor tineri, solisti sau membrii ai unor trupe active in showbiz-ul autohton.
   Am avut ocazia sa ii cunosc si sa scriu despre multi dintre acesti tineri; despre unii chiar de la lansare. Probabil ca as putea scrie chiar un volum dar pentru asta ar trebui, mai intai, sa-mi consult fisele muzicale, o adevarata enciclopedie in domeniu as indrazni sa spun. 
   Stiu prin cate au trecut ca sa ajunga cat mai sus in preferintele ascultatorilor romani sau de peste hotare. Fiecare dintre cei acum in atentia noastra a avut nevoie in primul si-n primul rand de pasiune. In unele cazuri si de putin noroc. Dar fara straduinta si incredere in ceea ce intreprinde nu ar fi reusit.
   Este o initiativa laudabila cea a lui Florin Grozea de a scrie despre acesti artisti. Nu stiu in ce registru a facut-o, laudativ, onest, cu accente critice sau nu. Important este ca pasiunea si munca sunt scoase in evidenta si asta poate servi drept model multor adolescenti porniti la drum visand la reusita.
   In prefata, Mihai Găinușă (Cronica Cârcotașilor) ne impartaseste cate ceva despre autor si volumul acestuia: “El însuși un artist de succes, autorul își deschide ghiozdanul cu idei și secrete ca amatorii să se servească direct de la sursă. Vei citi prima carte inspirațională bazată pe poveștile de succes ale noului val de muzică românească și vei descoperi lucruri care te vor incita, dar de asemenea îți vor da motive să fi mândru (poate pentru prima dată ?) de artiștii noștri. O carte care este necesară oricărui tânăr care vrea să intre în muzică, dar și o lectură provocatoare pentru oricine vrea să afle secretele acestei industrii.”


foto: bestmusic.ro

   Mult mai multe amanunte veti gasi accesand link-ul http://www.floringrozea.com/cartea-hit-yourself/ și https://www.facebook.com/100ideasBook.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu