vineri, 26 aprilie 2013

Sarbatoarea Liliacului



Muzeul Mihail Sadoveanu, Iasi


editia a XXII-a, 27 aprilie 2013





    Evenimentul este dedicat activităţii lui Mihail Sadoveanu în artele spectacolului şi se va bucura de prezenţa de excepţie a artistei Draga Olteanu Matei.
    Programul celei de-a XXII-a ediţii a proiectului va cuprinde momente cultural -artistice.    Desfăşurătorul include colocviul Sadoveanu în artele spectacolului (cu participarea actorilor de la teatrele ieşene), discursul Sadoveanu – vocaţie de etnograf (susţinut de Angela Paveliuc-Olariu), lansarea noului număr al revistei de cultură Dacia Literară. Concertul de fanfară al elevilor de la Palatul Copiilor Iaşi, precum şi alte manifestări ale scriitorilor, artiştilor, studenţilor, elevilor invitaţi, vor completa activităţile de sâmbătă.
    Proiectul se adresează publicului larg şi urmăreşte să atragă atenţia asupra formelor noi de promovare a culturii şi a patrimoniului local. Sărbătoarea Liliacului este o activitate culturală de tradiţie, ediţiile anterioare bucurându-se de succes şi de participarea în număr mare a publicului.
   Evenimentul este oferit de Muzeul Literaturii Române şi Consiliul Judeţean Iaşi, în colaborare cu Primăria Iaşi. Cei interesaţi sunt aşteptaţi pe Dealul Copoului pentru a lua parte la programul pus la dispoziţie de către organizatori.
***curierul-iasi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu