miercuri, 24 aprilie 2013

Atelierul Zanelor


Tomis Mall, Constanta


27 aprilie 2013







afis Atelierul zanelor 27.04.2013, Tomis Mall

   JCI Constanta organizează  bianual proiectul Atelierul Zânelor, eveniment creativ și recreativ în care, timp de doua ore, copiii împreună cu părinții participă la ateliere de creație sâmbătă, 27 aprilie, orele 10.00 – 12.00.  Atelierul Zânelor  își redeschide porțile în Centrul Comercial Tomis Mall la etajul 3. Evenimentul are și un scop caritabil. Cadourile primite vor fi donate copiilor nevoiași din satele sarace din Dobrogea.

 Activități în cadrul Atelierului Zânelor:

   Atelierul Zânei Tradiţiilor– Zâna Traditiilor îi va învăța pe părinți  și pe copii să decoreze ouă, folosind modelele incondeiate.
   Atelierul de Decoratiuni – Copiii, ajutați de părinți, vor confecționa decoratiuni ECO(aranjamente specifice de Pasti).
   Atelierul de Plastilina- Activitatea din acest atelier va consta în realizarea de către copii și părinți  a mai multor piese din plastilină, create în spiritul sărbătorilor (iepuraşi,ouă, etc).
   Atelierul Zânei Eugenia – cei mici vor decora biscuiti de diverse marimi cu diferite sortimente de creme cu arome delicioase
   Atelierul de Felicitari– din materiale decupate si desenate se  vor realiza felicitari cu mesaje catre iepuras, mesaje de multumire catre parinti.

   Copiii și părinții vor trece prin toate cele 5 ateliere acompaniați de Zânele JCI Constanta. Atmosfera va fi întreținută cu activităti interactive pe tot parcursul atelierelor: facepainting, personaje de poveste, muzica și dans coordonate de Trupa Sufletel.
   Condiții de participare: copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 9 ani, însoțiți de cel puțin un părinte.    
   Pentru că vin sfintele sărbatori pascale, ne-am propus să-i învațăm pe copii să daruiască. Fiecare copil participant își va alege o jucarie a sa și o va înmâna Zânelor JCI Constanța care o vor duce unui copil din familie defavorizata. Părinții care doresc să se implice mai mult în acțiunea umanitară pot aduce hăinuțe, dulciuri sau pot face alte donații suplimentare consultându-se cu organizatorii.
   Parteneri: Centrul Comercial Tomis Mall, Dobrogea Grup,Yunkers Design,Patiseria Dulce, Forte Life,Crucial Systems & Services ,  Creative Start Center, City Events & Balloons , Eventys Mark, Demmers Teehaus, Trupa Sufletel
   Parteneri Media:  Magic FM, Evenimente-constanta.ro.

Persoană de contact
Diana Stoica
Coordonator Proiect
Tel: 0745042353  ;  0726682371
***evenimente-constanta.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu