vineri, 29 martie 2013

Cafeneau critica


Despre 

Gala Premiilor de Jazz 2013 si starea jazzului romanesc de azi


Club A, Bucuresti


editia a 94-a, 3 aprilie 2013








   Miercuri 3 aprilie, Cafeneaua critică propune o discuţie despre jazzul românesc, în avanpremiera celei de-a X-a ediţii a Galei Premiilor de Jazz, care va avea loc duminică 7 aprilie 2013. 
   Organizată de Fundaţia MUZZA, condusă de muzicologul şi promotorul de jazz Alexandru Șipa, ediţia 2013 a Galei va premia cele mai importante realizări ale domeniului din 2012 (vezi www.fundatiamuzza.ro). La Cafeneaua critică se va discuta despre nominalizările Galei şi despre starea jazzului românesc de azi.
   Invitaţi: muzicienii Adrian Enescu (căruia la Gala Premiilor de Jazz i se va decerna Premiul de excelenţă), Nicolas Simion și Mircea Tiberian (nominalizaţi la Premiile Galei), regizorul Lucian Sabados (preşedinte al Clubului şi al Festivalului de jazz de la Ploieşti, nominalizat la Premiile Galei), jurnalista și promotoarea de jazz Anca Romeci (prezentatoarea Galei), precum şi Alexandru Șipa (organizatorul principal al Galei).
Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.
   Înaintea discuţiei de la Cafeneaua critică, Fundaţia MUZZA organizează, în acelaşi loc, o conferinţă de presă despre ediţia 2013 a Galei Premiilor de Jazz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu