miercuri, 27 februarie 2013

Art Boutique


Targ de produse handmade


Galeria Habitus, Sibiu


1 - 3 martie 2013







    Treizecișicinci de artiști pasionați de arta handmade din Sibiu, Timișoara, Cluj, Zalău, Harghita și Deva, vor expune între 1 – 3 martie, la ediția de primăvara ArtBoutique, la Centrul Cultural Habitus (Piața Mică, nr. 4). Cu un renume clădit în cele 13 ediții în care nu s-au făcut compromisuri în selecția participanților, târgul de produse handmade ArtBoutique oferă sibienilor pe lângă clasicele cadouri de sezon, mărțișoare, felicitări, aranjamente florale, peste 3.500 de produse deosebite.

AnitaBDesign-Timisoara

  Această editie va face deliciul celor care iubesc bulinele pentru că tema aleasă de organizatori este Primăvara în Polka Dots. Obiecte de design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, quilting, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse Bio și articole pentru copii, toate vor avea în componența lor sau în modalitatea de prezentare, bulinuțele.


  “Ediția de primăvară este de departe cea mai așteptată și cea mai colorată din an, pentru că toți artiștii înscriși își vor expune produsele pentru sezonul primăvară- vară. Ca totul să fie și mai interesant, ne-am gândit să alegem o temă comună pentru toate produsele: bulinele. Această temă oferă cretorilor de obiecte handmade o libertate foarte mare, putând fi folosite atât în combinații haioase cât și elegante. Va fi cu siguranță o surpriză plăcută pentru vizitatorii târgului” a declarat Diana Micu, organizatorul ArtBoutique.


  Târgul ArtBoutique poate fi vizitat zilnic în perioada 1 – 3 martie, în intervalul orar 11:00 – 20:00.

simona-martini-albaiulia

  ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat.
****revista-atelierul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu