vineri, 4 ianuarie 2013

Suflete frumoase - Imortalizand clipa


Tatiana Volontir


Expozitie foto: Portrete


Libraria Okian, Brasov


8 - 31 ianuarie 2013





  Photolife şi Librăria Okian din Braşov vă invită în 2013 la nu mai puţin de şase expoziţii fotografice, la care vor participa atât autori consacraţi, cât şi fotografi mai puţin cunoscuţi, însă nu mai puţin talentaţi.
  Anul cse vrea unul al fotografiei la Okian, aşa că lună de lună o să vă aşteptăm cu noi şi noi imagini pe care să le admiraţi, dar şi cu alte proiecte multimedia mai inedite. 
  Printre cei care vor expune în acest an, se numără: Tatiana Volontir, Dorin Bofan, Şerban Simbotelecan, Laurenţiu Pavel, Horia Bogdan, Cristian Goga, Vlad Popescu, Alexandru Bobeica, Lucian Brânduş şi Dan Dinu. 
   Expoziţiile vor fi personale sau de grup, iar temele pe care vi le propunem vor trece de la portret la fotografia de călătorie şi de la peisaje montane la păsări. Tot anul viitor, în decembrie, vom realiza o nouă expoziţie dedicată celor mai frumoase imagini realizate la cursurile sau workshop-urile Photolife, realizate de cei care au participat.
   Luna ianuarie o dedicăm fotografiei de portret, iar invitata noastră specială este Tatiana Volontir, care ne va prezenta 30 dintre cele mai frumoase lucrări ale ei pe această temă. 
  Expoziţia va fi deschisă între 08 - 31 ianuarie 2013, orele 10:00 - 18:00, iar intrarea va fi liberă.    
  Vernisajul expoziţiei va fi marţi 08 ianuarie, de la ora 17:00, când Tatiana vă va prezenta personal lucrările şi vă va povesti mai multe despre munca ei. 
  Gazdă, alături de Librăria Okian, va va fi şi fotograful Dan Dinu, cel care a făcut selecţia celor şase expoziţii.
  Adresa: Braşov, Piaţa Sfatului nr. 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu