luni, 3 decembrie 2012

Initiative de toata lauda


Campania: Music for Autism


Concert caritabil: Supermassive


Club Doors, Constanta


6 decembrie 2012






   Formaţia constănţeană de rock Supermassive se înscrie în rândul trupelor care cântă pentru copiii afectaţi de autism din judeţ. Aceasta va susţine un concert caritabil pe 6 decembrie, de la ora 21.00, în clubul Doors, iar preţul unui bilet este de 10 lei.
   Evenimentul face parte din campania Music for Autism, lansată de Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) Maria Montessori şi Junkers Design. 

„Music for autism” cu Supermassive

   Este a doua acţiune de acest gen, după ce, la sfârşitul lunii trecute, au cântat în acelaşi scop şi pe aceeaşi scenă, constănţenii de la White Nights Band. Fondurile strânse în urma acestei campanii vor ajuta la crearea unei camere senzoriale, a unui atelier de pictură şi a unei săli pentru meloterapie, în cadrul CSEI Maria Montessori. De asemenea, o parte dintre copii urmează să primească şedinţe de terapie în cadrul Asociaţiei Hipoterapia. Conform reprezentantului Asociaţiei Hipoterapia, Veronica Neguţu, până în aprilie, la sfârşitul fiecărei luni, vor avea loc astfel de concerte la care se încearcă şi aducerea unor artişti rock din ţară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu