sâmbătă, 22 decembrie 2012

Umbre suspendate



Arta plastica contemporana romaneasca


Nectaria Radu


Antipa Cafe & Terrace, Bucuresti


22 decembrie 2012



Vernisajul expoziției de pictură „Umbre suspendate”

    Fundația Culturală Artex organizează, începând cu 22 decembrie 2012, ora 20:00, la Cafeneaua Antipa din incinta Muzeului Național de Științe ale Naturii Grigore Antipa, expoziția de pictură Umbre suspendate, semnată de Nectaria Radu.
    Proiectul Umbre suspendate propune publicului o perspectivă proaspătă și vibrantă asupra lumii care ne înconjoară. Note fine de umor, ironie și adesea de melancolie alcătuiesc o descriere plină de culoare a realității, așa cum o vede Nectaria Radu.
    Lucrările artistei au trecut cu brio testul ochiului exigent al specialiștilor, care au văzut în pânzele ei armonii asemănătoare unei grădini pline de fantezie și muzică, câmpuri vizuale care reflectă lumina, umbra, mișcarea, tăcerea, sunetul și vocea.
    Nectaria Radu (n. Bucuresti, 1984) este doctorand la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, absolventă a Departamentului de Studii Masterale ale aceleași instituții, specializarea Pictură și absolventă a Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti, Facultatea de Arte Plastice.
   În perioada 2010 – 2011, a făcut parte din echipa Artex Services Internațional, care a realizat creația grafică a proiectului de reamenajarea și remodelare funcțională a Muzeului Național de Științe Naturale Grigore Antipa din București.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu