duminică, 4 noiembrie 2012

Vizita la Ordinul Suveran de Malta



Casa Regala a Romaniei


27 - 30 octombrie 2012




Aflam de pe princeradublog.ro:

    Principesa Moștenitoare și cu mine am efectuat o vizită de trei zile la Roma, de vineri 27 până marți 30 octombrie 2012. Vizita a fost prilejuită de primirea noastră de către Suveranul Ordinului de Malta, ASE Principe și Mare Maestru Fra‘ Matthew Festing.
    Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta ne-a primit la Palatul Magistral din Roma și a oferit cu ocazia vizitei noastre un dejun oficial la care au participat membri marcanți ai Ordinului, precum și personalități politice și din societatea civilă italiene.
   Ordinul de Malta dezvoltă actualmente un amplu program de acțiuni caritabile și cu caracter medical în România. Marele Maestru al Ordinului a vizitat țara noastră în anii 2003 și 2011.
   În cadrul vizitei la Roma, vineri, 27 octombrie, Principesa Moștenitoare a fost distinsă cu Marea Cruce a Ordinului Regal Sfânta Isabel a Portugaliei, pentru merite în domeniul caritabil.
   La vizita noastră a participat dl Andrew Popper, șeful onorific al Casei Majestății Sale Regelui.

A fost a noua vizită externă a Familiei Regale a României în anul 2012.


***Probabil ca in relatare s-a strecurat si o eroare de tastare (vineri a fost 26 octombrie, iar vizita a durat cinci zile in loc de trei). Important este insa fondul problemei. Mandria de a fi reprezentati in lume cu atata demnitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu