marți, 27 noiembrie 2012

Planeta Moldova



Diaspora romana


Asociatia Universitara Eminescu


Lausanne, Geneva, Elvetia


30 noiembrie - 1 decembrie 2012


Planeta Moldova la Geneva de 1 decembrie!


   Asociatia Universitara Eminescu din Geneva va invita de Ziua României pe Planeta Moldova : Geneva, sambata 1 decembrie, ora 15:00, Uni Mail, sala MS 160.
   Proiectii si prezentare de Mitos Micleusanu si Florin Braghis

Program:

1. Scurta introducere despre cum a inceput totul urmata de cateva lucrari semnificative
2. Prezentare cu proiectii a perioadei in care am lucrat cu televiziunea romana
3. Proiectie pentru perioada actuala de colaborare cu Jurnal TV (Chisinau)
4. Prezentare CD-urile si cartea Planetei
5. Sceneta drept exemplu al procesului creativ
6. Intrebari si dialoguri

Tarife :
14CHF adulti, 12 CHF studenti, 10 CHF membri ai Asociatiei Eminescu.

   Planeta Moldova este un grup umoristic format în România și compus din Mitoș Micleușanu (n.1972) și Florin Braghiș (n.1978), cetățeni ai Republicii Moldova. Grupul este cunoscut pentru ironia și sarcasmul său, cît și pentru scenetele, animațiile și muzica în care se folosește o limbă moldovenească rusificată. Grupul a început cu un sit adresat moldovenilor, dar a avut succes mai ales în România. În 2004, un CD cu scenete, intitulat Planeta Moldova, a fost lansat la casa de discuri Roton, iar în 2005, a realizt un film de scurt-metraj, denumit Teritoriu.
   În sezonul martie-mai 2006, grupul a prezentat un serial de comedie pe TVR 2. Serialul era compus din scenete umoristice, filmate pe un fundal desenat cu inserturi de animație.
   Din 23 septembrie 2006, pe TVR 2, Planeta Moldova prezintă Planeta România, in fiecare vineri, la 22:30. Emisiunea este o conversație între cei doi membri ai trupei pe orice temă - discuții filosofice, sofiste, absurde, care deseori se transformă in animație. (Viorica Catrinescu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu