joi, 16 mai 2019

Noaptea Muzeelor




Muzeul de Artă Vizuală 


Galați 


18 mai 2019




    Sâmbătă, 18 mai, Muzeul de Artă Vizuală Galaţi îşi deschide porţile între orele 18:00-00:30, pentru a sărbători  Noaptea Muzeelor împreună cu prietenii săi, vizitatorii. Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes, iniţiat de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa şi aflat deja la a cincisprezecea ediţie. Evenimentul este patronat şi anul acesta de Consiliul Europei, de UNESCO și de Consiliul Internațional al Muzeelor (ICOM) și este sărbătorit de aproximativ 3000 de muzee din Europa.
    Programul acestei ediții include vizitarea expoziției permanente și a celei temporare, dar şi stabilirea unui dialog cu publicul, prin implicarea acestuia în atelierele plastice organizate în sălile muzeului:
-Atelier de sculptură susţinut de Adrian Vădeanu, artist plastic;
-Atelier de desen susţinut de Miruna Anton (clasa a X-a B, Liceul de Artă Dimitrie Cuclin, profesor coordonator Cornel Corcăcel);
-Atelier de gravură susţinut de Cosmin Caraman, Andreea Chisacov, Claudia Riza, Narcisa Văsii (clasa a XI-a B, Liceul de Artă Dimitrie Cuclin, profesor coordonator Cornel Corcăcel);
-Atelier de ceramică susţinut de Dragoş Anghele şi Iulia Marin (clasa a XI-a B, Liceul de Artă Dimitrie Cuclin, profesor coordonator Mugurel Vrânceanu).
Intrarea este liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu