miercuri, 27 ianuarie 2016

Suntem Acasă în Locul Unde Trăim




Muzeul National al Taranului Roman


Bucuresti


30 ianuarie 2016





   Imperiul Inca a fost cel mai mare imperiu din America precolumbiană. Numele său, în limba Quechua, era Tawantin Suyu, limba oficială era Quechua, însă se presupune că în imperiu erau vorbite peste șapte sute de limbi locale.
    Vă invităm să călătoriți, timp de trei ore, în lumea incașilor, cu ajutorul unui oaspete care va veni cu tolba plină de povești și mistere: Rafael Olaya, un medic peruan stabilit de mulți ani în România, dar care nu a rupt nicio clipă legăturile cu tradițiile lumii din care a venit.
    La invitația Fundației ICAR, dl Olaya va susține atelierul nostru de modelaj de inspirație inca, unde veți putea modela cu propriile mâini figurine și obiecte din simbolistica incașă, în timp ce oaspetele nostru vă va povesti despre credințele și tradițiile străvechii civilizații, dar și despre interesul acesteia pentru civilizațiile extraterestre și mistere încă nedezlegate.
    Desigur, rezultatul muncii vă va rămâne ca amintire din această după-amiază minunată pe care o vom petrece împreună!
   Atelierul de modelaj după arta și simbolistica incașă se va desfășura în ziua de sâmbătă, 
30 ianuarie 2016, între orele 14:00 și 17:00, la Atelierul de creativitate de la Muzeul Național al Țăranului Român, Șos. Kiseleff nr.3, Sector 1, București (intrarea se face prin curtea din spate a muzeului).

IMPORTANT! Sunt doar 20 de locuri disponibile!
Rezervați-vă locul, confirmând participarea până joi, 
28 ianuarie 2016, inclusiv, 
la adresa de e-mail tatiana.dabija@icarfoundation.ro.
Intrare libera.

    Fundația ICAR și Muzeul Național al Țăranului Român organizează acest atelier de meșteșuguri ale migranților în cadrul proiectului SALUT - Suntem Acasă în Locul Unde Trăim, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

* Despre Fundația ICAR:
* Despre proiectul SALUT
***SALUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu