sâmbătă, 23 mai 2015

Ironii Textile




Arta plastica contemporana romaneasca


Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan


Galeriile de Arta I, Iasi


26 mai - 5 iunie 2015





Comunicat de presă

   Galeriile de Artă "i” au plăcerea de a vă invita la un nou eveniment expozițional semnat de renumitele plasticiene Daniela Frumușeanu și Miruna Hașegan.
   Proiectul Ironii Textile este realizat în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România cu sprijinul Centrului de Studii Europene din Iași U.A.I.C. și a Bibliotecii Austria – Filiala Iași. Evenimentul etalează creații plastice care, prin intermediul mijloacelor de expresie specifice artelor textile contemporane, conturează eul creator al artistelor.
    Colecția de lucrări expuse abordează teme variate ilustrând într-un mod excepțional interpretări care evocă întâmplări, personaje și aspecte umoristice și satirice din viața cotidiană.
Vernisajul va avea loc marți, 26 mai 2015, la ora 17:00.
Prezintă: Profesor univ. dr. Petru Bejan.
Expoziția va putea fi vizitată în perioada 26 mai - 5 iunie 2015, 
de luni până duminică, în intervalul orar 9.00 – 17.00.

Despre artiste:

    Daniela Frumușeanu este conferențiar la Universitatea Națională de Arte din București și are un impresionant palmares artistic personal, fiind în același timp organizator și curator al unor manifestări de prestigiu din domeniu: West meets East, Steaguri medievale imaginare, Seria Rembrandt.
    Miruna Hașegan este profesor la Universitatea de Arte George Enescu din Iași, are o prestigioasă carieră artistică și este organizator și curator al Trienalei internaționale Texpoart precum și al seriilor de manifestări Conexiuni Textile și Univers textil.

Evenimentul susține proiectul Iași - Capitală Europeană a Culturii 2021.
PR & coordonator promovare mass-media: Carmen Sîrbu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu