vineri, 31 mai 2013


Initiative de toata lauda


Asociatia Autentic Romanesc


Turism social


Govora


2 iunie 2013








bailegovora.ro

  Duminică, 2 iunie, între orele 10.00-13.00, în staţiunea Govora, va avea loc o vizită-întâlnire, între autorităţile locale, Asociaţia Autentic Românesc, reprezentată de Ana Predoiu, şi Societa Cooperativa Sociale Lagonegro din Trechina, provincia Basilicata-Italia, reprezentată de primar, vice­pri­mar şi persoane din activităţi sociale. 
   Această vizită are ca scop promo­va­rea turismului social în România, care se adresează persoanelor cu dizabilităţi şi persoanelor vulnerabile din punct de vedere social. Asociaţia din România şi cea din Italia, în primă fază, au ca scop vizitarea localităţilor din judeţul Vâlcea, printre care şi cea din Băile Govora, iar în faza a doua, încheierea unor protocoale între localităţile agreate şi Asociaţia din Italia. În baza acestor protocoale, persoane vulnerabile, din punct de vedere social, din Italia, vor veni în staţiunile vâlcene, urmând ca şi persoanele vulnerabile, din Vâlcea, să fie trimise în Italia. Nu sunt excluse nici parteneriatele public-private între localităţile din zonă cu cele din Italia.
   Aceste întâlniri fac parte dintr-un amplu proiect realizat de Asociaţia Autentic Românesc, Societa Cooperativa Sociale Lagonegro – Italia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu