miercuri, 19 aprilie 2017

Seratele Procopiu de la Palat
Muzeul Științei și Tehnicii Ștefan Procopiu 


Basarab Nicolescu 


Iași 


20 aprilie 2017

Seratele Procopiu de la Palat continua!
   Va invitam la o intalnire cu Basarab Nicolescu, personalitate marcantă a culturii universale!
Pe 20 aprilie 2017, ora 18:00, la Palatul Culturii, sala Stefan Procopiu va fi o întâlnire de neuitat.
Intrarea este liberă!
   Complexul Muzeal Național Moldova Iași – Muzeul Științei și Tehnicii Ștefan Procopiu și Asociația Aliance of Educators for Science, Tehnology, Engineering, Mathematics and Informatics ESTEEM România, organizează în parteneriat o serie de prelegeri reunite sub titlul Seratele Procopiu de la Palat.
    Președinte al Centrului Internațional pentru Cercetări și Studii Transdisciplinare, fondator, sub auspiciile UNESCO, al Grupului de reflecție asupra transdisciplinarităţii, profesorul și cercetătorul științific Basarab Nicolescu este în primul rând un om și un orator fermecător. În calitate de fondator și promotor al transdisciplinarității sui generis, gazda Seratei lunii aprilie va încerca să demonstreze auditoriului că transdisciplinaritatea este un țel realist și necesar al ființei umane și societății.
    Cu sprijinul Uniunii Scriitorilor din România - Filiala Iași, al Revistei Convorbiri Literare și al Editurii Junimea, în deschiderea conferinței, începând cu ora 17:00, Basarab Nicolescu va da autografe pe cartea Ce este Realitatea?, apărută în 2009, volum ce va putea fi achiziționat de la stand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu