sâmbătă, 17 mai 2014

Teorie si diagnoza organizationala




Lansare de carte


Elena - Madalina Vatamanescu


Libraria Bastilia, Bucuresti


21 mai 2014




   Editura Tritonic vă invită la prezentarea volumului Teorie și diagnoză organizațională. Repere pentru un management eficient, autor Mădălina Vătămănescu. 

Invitați:

Florina Pinzaru, decanul Facultatea de Management - SNSPA
Bogdan Hrib, editor Tritonic/ Smart Books

  Lucrarea Teorie și diagnoză organizațională. Repere pentru un management eficient reprezintă un exponent al principiului potrivit căruia cea mai bună teorie este o practică bună sau, altfel spus, orice teorie capătă sens și semnificație prin explorarea aplicabilității sale. Pornind de la acest considerent, lucrarea a fost concepută ambivalent, aspectele teoretice fiind secondate de obiectivările lor pragmatice, sub forma unor studii de caz menite să testeze, să valideze sau să infirme noi ipoteze de cercetare și să prefigureze direcții viitoare de investigare a realităților organizaționale studiate.

  Elena - Mădălina Vătămănescu este Doctor în Științele Comunicării și cadru didactic asociat al Facultății de Management și al Facultății de Comunicare și Relații Publice - Școala Națională de Studii Politice și Administrative. Interesele sale de cercetare vizează teoria și practica organizațională, leadershipul, analiza riscurilor și media sociale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu