miercuri, 4 decembrie 2013

Expozitie de fotografie




PHOTOLIFE


Libraria Okian, Brasov


4 - 31 decembrie 2013





   De cinci ani suntem alaturi de pasionatii de fotografie din Romania, iar in tot acest timp am sprijinit fiecare pas al celor ce vor sa invete cate ceva din tainele acestei arte. A venit momentul sa aratam si altora ceea ce am realizat, asa ca va invitam sa descoperiti cateva dintre locurile pe care le-am vazut si cativa dintre oamenii pe care i-am intalnit in incursiunile noastre fotografice, in cadrul unei expozitii foto.
   Libraria Okian ne este si de aceasta data alaturi in organizarea expozitiei, ce cuprinde 40 de fotografii, ce ne vor purta de la satele traditionale din Maramures pana in Delta Dunarii, de la potecile Ciucasului sau Bucegiului, pana pe cararile Alpilor, de la cetatile medievale ale Transilvaniei si pana in indepartata Africa. Tot acest periplu fotografic este dedicat pasiunii cu care fiecare expozant declanseaza de fiecare data, este dedicat bucuriei pe care o resimti atunci cand ai vazut o imagine buna, este dedicat prieteniilor formate la fiecare intalnire in parte. Imaginile din expozitie sunt realizate in cadrul turelor foto organizate de catre Dan Dinu la Photolife.
  “Fiecare dintre noi are cate ceva de invatat la o intalnire foto, indiferent ca este participant sau trainer. Oamenii vin foarte deschisi la astfel de intalniri si se leaga de fiecare data prietenii de durata, inchegate in jurul acestei pasiuni comune care este fotografia. Expozitia de fata este un periplu prin ultimii doi ani de activitate, iar imaginile obtinute de catre cei ce expun sunt variate si surprinzatoare. Uneori imi dau seama ca ma bucur mai mult pentru realizarile lor decat pentru ale mele, si asta pentru ca poate pentru ei satisfaciile sunt mult mai mari acum la inceput de drum. Aceasta expozitie le este dedicata in intregime si astept ca de fiecare data sa ma bucur de incantarea cu care fiecare dintre expozanti isi va privi cu admiratie fotografia atarnata pe perete. Reusita lor este incantarea mea si ma bucur sa fiu parte din tot acest demers, in care procesul de declansare se transforma intr-o imagine ce este destinata publicului larg.”, ne spune fotograful Dan Dinu, coordonatorul proiectului Photolife, cel care a facut selectia imaginilor din expozitie si cel care va va fi gazda la eveniment.
  Fotografiile vor sta pe simezele librariei pana la finalul lunii decembrie. Printurile fotografice sunt oferite de catre Cosmos Foto Digital, partenerul nostru de la fiecare expozitie.

Cei care expun sunt: 

Adrian Radulescu, Alexandra Ionescu, Mazare Nicolae Alexandru, 
Ana Baboi, Ana Maria Singeap, Codruţa Georgescu, Cristina Negoescu, 
Florentina Tilvic, Gabi Rusu, Gabriela Gunter Icleanu, Lazar Ioan Ovidiu, 
Iulian Singeap, Laurent Lefevre, Lucian Bogdan, Luiza Boldeanu, 
Nadia Comanici, Paul Negoescu, Remus Munteanu, Serhat Ismail, 
Simon Bela Attila, Stefan Hutu si Vlad Andrei Popescu.

Expozitie: 4-31 decembrie 2013
Vernisaj: miercuri 4 decembrie ora 17.00

Libraria Okian se afla in Brasov, Piata Sfatului nr. 1, 
iar programul de vizitare este 
luni – vineri 10.00-18.00, sambata 10.00-13.00.

Mai multe informatii despre activitatea noastra fotografica, puteti gasi pe 
www.photolife.ro

Va asteptam.
***via Brasov oras magic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu