miercuri, 4 decembrie 2013

Bios Art




Muzeul Olteniei


Atelier de educatie animaliera plastica


Craiova


4 decembrie 2013





   Astăzi (4 decembrie 2013), începând cu ora 10.00, la Secţia de Ştiinţele Naturii a Muzeului Olteniei se desfășoară un nou modul al atelierelor de educaţie animalieră plastică Bios-Art, în cadrul căruia va fi sărbătorit anotimpul iarna. 
   Și-au anunțat participarea copii de la Grădiniţa Traian Demetrescu”– Structura Iedera, din Craiova, îndrumaţi de profesorii pentru învăţământul preşcolar Cornelia Alinei şi Ileana Adriana Cojocaru. Invitaţi sunt copii cu deficienţe de auz şi vorbire de la Şcoala Gimnazială Specială Sf. Vasile, însoţiţi de Alina Filip – profesor în învăţământul preşcolar, şi Gheorghiţa Şerbănoiu – profesor logoped în învăţământul preşcolar. 
  Drd. Lila Gima, specialist al Secţiei de Ştiinţele Naturii, le va prezenta materialul „Sărbătoarea iernii”, din care participanţii vor afla ce transformări se petrec în mediul înconjurător în acest anotimp. "În acest cadru special, ţinând cont de faptul că sărbătorile de iarnă bat la uşă, cei mici vor primi cadouri de Moş Nicolae. În a doua parte a întâlnirii, toţi copiii vor realiza diverse obiecte de ornament folosind materiale din natură, după o reţetă specială”, au precizat organizatorii evenimentului.
***cvlpress.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu