miercuri, 25 septembrie 2013

De Ziua Internationala a Varstnicilor




Initiative de toata lauda


Centrul Cultural Multifunctional pentru Varsta a Treia


Iasi


27 septembrie 2013






Picture 009

  Vineri, 27 septembrie 2013, la ora 11,00, va avea loc inaugurarea Centrului Cultural Multifuncțional pentru Vârsta a Treia, Iași, eveniment dedicat Zilei Internaționale a Vârstnicilor.
  Deschiderea acestui centru este o inițiativă a Asociației Modern Women’s Club din Iași. Pe baza unui parteneriat cu asociația, Biblioteca Județeană Gheorghe Asachi Iași a amenajat, în cadrul centrului, un punct de împrumut cu peste 1000 de titluri de carte, precum și un laborator cu 8 computere cu acces internet. Aflat în Strada Străpungerea Silvestru nr. 28, centrul pentru seniori dispune de un spațiu generos și elegant, adecvat unor activități diverse, cu public numeros.
  Centrul Cultural Multifuncțional pentru Vârsta a Treia se adresează ieșenilor în vârstă de peste 50 de ani, cărora le propune o ofertă variată de activități de informare și petrecere a timpului liber. În oferta centrului se regăsesc, pe lângă cursuri de fotografie, limbi străine și IT, vernisaje de expoziții, lansări de carte, audiții muzicale, proiecții de filme, concursuri de șah și remy, târguri handmade, excursii. În plus, Centrul va asigura seniorilor care îl frecventează și servicii de consiliere psihologică și juridică. Sunt bineveniți la activitățile centrului toți ieșenii care, aflați la vârsta pensionării, dispun de timp liber și doresc să învețe lucruri noi, să desfăşoare activități în folosul comunității și să intre în dialog cu tinerii.
  Echipa care coordonează activitatea centrului este asigurată de instructori voluntari ai Asociației Modern Women’s Club, de pensionari din toate domeniile de activitate precum și de colaboratori din partea Bibliotecii Județene Gheorghe Asachi Iași.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu