marți, 30 aprilie 2013

Arta plastica contemporana romaneasca


Grupul 4Art, Galeria de pe Chei


Expozitia: Elevatie


Clubul La Scena, Bucuresti


1 mai - 1 iunie 2013








  Grupul 4Art și Galeria de pe Chei vă propun în spațiul primitor și nonconformist al clubului La Scena expoziția Elevație.
  În 12 chei diferite, lucrările criptează ritmuri și vibrații ale unui Univers de formece, exprimă sintetic experiențeumane, ca un exercițiu de primenire al conștiinţei, de trăire spirituală în registru sacru.
  Artiştii 4Art: Cristian Crestincov, Matei Crișan, Petre-Emanuel Ghergu, AlinaManole, Cosmin Matei, RăzvanStanciu și artiştii Galeriei de peChei: Ana Maria Cătănescu, Luminița Ciupitu, Olga Cuculescu, Vlad Perianu, Corina Preda-Perianu, Cîrstina de la Studina, vă invită cu generozitatea unică a sufletului de artist să împărtășiți tainele simbolisticii abordate în laboratoareleexpoziției Elevație.
  Sunteți așteptați la clubul La Scena (adresa: Calea Călărașilor nr. 55, Sectorul 3, București) pentru a putea vizita expoziţia între 1 mai și 1 iunie 2013.
  Vernisajul va avea loc miercuri, 8 mai 2013, ora 18:00, iar în deschidere vor vorbi Petre-Emanuel Ghergu, Armand Steriadi, Viorica Provian şi SperanţaŞtefănescu.
  Recital de muzică sacră susținut de soprana Olga Cuculescu acompaniată la pian de compozitorul Ion Cotofan. În program: Bach, Handel, Rahmaninov și C.P. Basacopol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu