joi, 14 martie 2013

Bucuria de a fi la SapantaMuzeul National al Satului Dimitrie Gusti


Expozitie de fotografie


Gospodaria Berbesti, Bucuresti


17 - 31 martie 2013
   Muzeul Naţional al Satului Dimitrie Gusti şi fotografa Alisa Tarciniu, alături de copiii din Săpânţa, participanţi la atelierele de fotografie organizate de Atelierul de Croit Imagini, vă invită la expoziţia itinerantă Bucuria de a fi la Săpânţa.


  Expozitia reuneşte cele mai frumoase fotografii realizate de copii în locul în care a demarat proiectul Atelierul de Croit Imagini: la Şcoala din Săpânţa, apoi la Sighetul Marmatiei, Sala Radio, Muzeul Naţional de Artă din Cluj Napoca în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania, pentru ca la final să ajunga şi la Bucuresti.

  Proiectul constă într-o serie de ateliere foto pelerine prin zonele selectate, cu scopul de a-i învăţa pe cei mai tineri locuitori ai lor arta fotografiei. Prin intermediul imaginilor, copii din Săpânţa îşi continuă călătoria la oraş, aducând cu ei un mozaic cu fragmente din viaţa lor, fragmente ce sunt reprezentative pentru valorile şi tradiţiile în care autorii fotografiilor sunt crescuţi şi care au în acest mod posibilitatea de a le împărtăşi şi altora. 

   Vernisajul expoziţiei va avea loc duminică, 17 martie 2013, ora 11.00, la Gospodăria Berbeşti din incinta Muzeului Naţional al Satului Dimitrie Gusti şi va putea fi vizitată în perioada 17 – 31 martie 2013.

Informaţii suplimentare:
Biroul Relaţii Publice
021. 317. 91. 03 / int. 178, 143

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu