miercuri, 20 februarie 2013

Initiative de toata lauda


Asociatia M.A.M.E.


Martisoare Caritabile


Bucuresti







  După cum bine știți mai este puțin și primăvara ne va bate în geam și în suflete: cu ghiocei, aer proaspăt, mărțișoare și renaștere. Prin urmare, Asociația M.A.M.E. s-a hotărât să respecte tradiția Mărțișoarelor Caritabile, ajunsă la cea de-a IV-a ediție, cu scopul de a le oferi micilor pacienți tratați în spitalele din București șansa de a renaște, putând aștepta cu nerăbdare, alături de ceilalți copiii de vârsta lor, frumoasa primăvară și nu dureroasele intervenții și tratamente la care sunt supuși.
   Mărțișoarele Caritabile devin, astfel, nu doar un simbol al primăverii, ci și un simbol al generozității și solidarității dintre oameni. Este un gest mic, dar cu putere mare. Echipa Asociației, împreună cu voluntarii harnici vă invită să ne fiți alături și în acest an, la luna Mărțișoarelor Caritabile.
   Achiziționând un mărțișor caritabil contribuiți la strângerea fondurilor necesare înființării unui Centru de Resurse pentru Copiii Diagnosticați Cu Afecțiuni Grave, în cadrul căruia Asociația M.A.M.E. le va putea oferi copiilor bolnavi de cancer și alte boli grave și familiilor lor, programe gratuite de servicii medicale, sociale, psihologice și educaționale menite să contribuie la îmbunătățirea condițiilor lor de viață.
    Voluntarii Asociației au dedicat multe ore realizării unor mărțișoare minunate, pe care vă invităm să le vizualizați și achiziționați, online, prin intermediul Charity Shop-ului Asociatiei M.A.M.E. (http://asociatiamame.com/index.php option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=42&Itemid=205&lang=ro) sau prin telefon la 0724.064.304.
    De asemenea mărțișoarele pot fi achiziționate la sediul Asociaţiei M.A.M.E. din Casa Presei Libere, Corp C2, Etaj 3, Cam. 4 și în cadrul Târgului de Mărțișor de la Muzeul Țăranului Român în perioada 27 februarie - 3 martie 2013.
    Pentru informatii suplimentare ne puteţi contacta la: tel.:  0724.064.304, e-mail: office@asociatiamame.com sau ne puteti urmari pe pagina oficiala de Facebook a Asociatiei M.A.M.E. http://www.facebook.com/AsocMAME

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu