Muzeul Național Brukenthal
Sibiu
17 - 18 mai 2019
Muzeul Național Brukenthal, prin Secția Muzeul de Istorie
Casa Altemberger, organizează simpozionul anual pe teme de istorie, în acest an
dedicat tematicii bucătăriei (din perspectivă muzeografică și arheologică),
2019 fiind marcat de evenimentul Sibiul Regiune Gastronomică Europeană.
Participă cercetători și muzeografi din Sibiu, Cluj Napoca,
Alba Iulia, Oradea, Timișoara, Făgăraș, Bistrița, Târgoviște, Rm. Vâlcea.
În cadrul simpozionului vor avea loc următoarele vernisaje:
_Vernisajul expoziției Ocolul Pâmântului în 120 + șahuri (Muzeul de Istorie, 17.05, ora 15:00)
_Vernisajul expoziției permanente Ionel Pop (Muzeul
Cinegetic August von Spiess, 18.05,
ora 14:00)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu