joi, 12 decembrie 2019

La Curtea Regilor României. Mese și meniuri regale… de sărbători




Conferință de Crăciun 


Ștefania Dinu


Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, București


20 decembrie 2019




    Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa vă invită la cea de-a treia ediție a Conferinței de Crăciun de la Antipa, intitulată La Curtea Regilor României. Mese și meniuri regale… de sărbători susținută de Dr. Ștefania Dinu, istoric, director științific al Muzeului Național Cotroceni. Evenimentul va avea loc vineri, 20 decembrie, de la ora 18:00, în Șos. Kiseleff nr. 1 și va fi urmat de o sesiune de autografe oferită de autoarea volumului Mese și meniuri regale – eleganță, fast și bun gust, apărut la Editura Corint.
    Cu siguranță mulți dintre noi s-au întrebat cum se desfășurau mesele la Curtea Regală a României, în ce consta protocolul și ceremonialul gastronomic utilizat precum și cum se derula viața în acele vremuri. Dr. Stefania Dinu ne va purta într-o călătorie fascinantă în timp și ne va dezvălui o panoramă a ceea ce putem denumi generic "viața cotidiană la Curtea Regală a României”.
    Participarea este gratuită iar înscrierile se pot face completând un formular de rezervare pe: https://antipa.ro/rezervari/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu