sâmbătă, 2 noiembrie 2019

N-ai vrea să te trimit în Paradis?/Alergătorul invizibil




Lansare de carte 


Daniel Bănulescu, Ciprian Măceșaru 


Librăria Humanitas Kretzulescu, București 


9 noiembrie 2019




   Editura Paralela 45 vă invită sâmbătă, 9 noiembrie, ora 17:00, la Librăria Humanitas Kretzulescu din Calea Victoriei 45, unde va avea loc lansarea volumelor N-ai vrea să te trimit în Paradis? de Daniel Bănulescu și Alergătorul invizibil de Ciprian Măceșaru.
Moderator: Cosmin Perța
   Daniel Bănulescu (n. 1960, București) este un romancier, poet și dramaturg român. A publicat romanele Te pup în fund, Conducător Iubit!, Diavolul vânează inima ta și Cel mai bun roman al tuturor timpurilor care, împreună cu romanul N-ai vrea să te trimit în Paradis?, alcătuiesc Clanul de Romane intitulat Cea mai frumoasă poveste a lumii. Pentru operele sale, a fost laureat al premiilor: Premiul European de Poezie, acordat de orașul Münster, Premiul Academiei Române pentru roman, Premiul Uniunii Scriitorilor din România pentru poezie, Premiul Uniunii Scriitorilor din România pentru dramaturgie. Douăsprezece dintre cărțile sale au fost traduse în alte limbi.
    Ciprian Măceșaru (n. 1976, Câmpina) este scriitor, muzician, ilustrator și jurnalist cultural. Dintre cărțile sale amintim: Infrapaginal (Jurnal 2000-2018); Despre nerăbdarea de a fi răbdător. Dan C. Mihăilescu și Ciprian Măceșaru în dialog epistolar; Și se făcu întuneric (povestiri); Trecutul e întotdeauna cu un pas înaintea ta (microroman); Locul în care n-am ajuns niciodată (poeme); Super! Sunt un gândac! (literatură pentru copii)... I-au fost traduse poeme și/sau povestiri în italiană, cehă, ebraică, idiș, engleză și bulgară. Este fondatorul revistei culturale Accente din București. A fost toboșarul formațiilor Toulouse Lautrec și Hotel Fetish. A scris libretul operei de cameră În trup, compoziția Dianei Rotaru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu