miercuri, 14 august 2019

Ocoliri și reveniri; momente, locuri, oameni




Expoziție de fotografie 


Iosif Kiraly 


Muzeul de Artă Vizuală, Galați 


21 august - 22 septembrie 2019




    Muzeul  de  Artă Vizuală are plăcerea să vă invite la vernisajul expoziției de fotografie Ocoliri și reveniri; momente, locuri, oameni, semnată Iosif Király, miercuri, 21 august, 
ora 19:00.
    Lucrările lui Iosif Király oferă publicului noi modalități de a percepe fotografia. Încurajându-se lectura lentă a fiecărei imagini în parte, privitorul urmează a fi condus către diverse interogări cu privire la ceea ce este văzut și ce este reprezentat, la relația dintre percepție, timp și memorie - laitmotiv al operei artistului.
    Iosif  Király este artist vizual, arhitect și educator, ce trăiește și lucrează în România. Ca artist, activează atât independent, cât și în cadrul grupului subREAL. Mediile predilecte de exprimare sunt: fotografia, instalația, performance-ul și desenul.
    În 1995 s-a numărat printre fondatorii Departamentului de Fotografie și Arte Media al Universității Naționale de Arte (UNArte) din București, unde, în prezent, este profesor.
Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România (U.A.P.R.) și al Asociației Internaționale a Criticilor de Artă (A.I.C.A.)
Expoziţia se va deschide în prezenţa artistului şi va putea fi vizionată până pe 22 septembrie.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu