vineri, 14 iunie 2019

Strada Anticarilor




Colecții și Colecționari


Piața Sf. Anton, București 


15 iunie - 7 iulie 2019




   Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, cu sprijinul Asociației Culturale a Anticarilor și Colecționarilor din România, organizează evenimentul Strada Anticarilor care se va desfășura în Piața Sfântul Anton din centrul Capitalei, în perioada 15 iunie – 7 iulie, în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 21:00.
   Strada Anticarilor își propune să promoveze arta și cultura Bucureștiului, recreând atmosfera târgurilor de odinioară și oferind vizitatorilor, bucureșteni și turiști deopotrivă, posibilitatea de a cunoaște o parte din istoria orașului, prin intermediul obiectelor cu parfum de epocă, dar și prin intermediul muzicii live. Evenimentul urmărește să plaseze Bucureștiul pe harta marilor orașe europene care găzduiesc frecvent evenimente culturale similare și să devină locul de promenadă al tuturor celor care vor să-şi aducă aminte de frumuseţea Micului Paris.
   Astfel, în perioada 15 iunie – 7 iulie, Piața Sfântul Anton va găzdui 40 de standuri de anticari care le vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a achiziționa cărți vechi, de colecție, dar și diverse alte antichități: tablouri, piese de mobilier, veselă, bijuterii de epocă și podoabe, ceramică, icoane vechi pe lemn sau sticlă, ceasuri de colecție sau de serie mică, sticlărie, monede și bancnote vechi, presă interbelică ș.m.a.
    Poveștile frumoase și impresionante despre vremurile trecute, ce stau în spatele fiecărui obiect expus spre vânzare, vor fi acompaniate de muzică live, în concertele susținute în fiecare zi de sâmbătă și duminică, din perioada 22 iunie – 7 iulie.
Sâmbăta și duminica, între 15 iunie – 7 iulie
10:00 – 21:00
Intrarea este liberă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu