joi, 17 ianuarie 2019

Vasile Stoica în serviciul României




Lansare de carte 


Ioan Opriș 


Biblioteca Orășenească Avrig


24 ianuarie 2019




    Vă invităm să faceți cunoștință - unii, să redescoperiți - alții, una dintre personalitățile care și-au pus întreaga viață în slujba României - de la Războiul de eliberare, la pregătirea Marii Uniri până la reprezentarea și moderarea în relații internaționale și grija românilor risipiți pe alte meleaguri.
  Vorbind nu mai puțin de zece limbi străine, publicând în presă și în volum, ținând conferințe sau luptând cu arma în mână chiar rănit fiind, avrigeanul Vasile Stoica a rămas totuși mai puțin cunoscut.
  Urmărindu-i parcursul, în volumul Vasile Stoica în serviciul României, dl. Ioan Opriș redă publicului una din marile personalități ale neamului nostru. Un volum monumental, documentat, edificator.
  Veți descoperi în avrigeanul Vasile Stoica un om puternic și dedicat idealului în care crede,un intelectual profund, determinat, patriot, mândru de originile sale și iubindu-și satul, familia și neamul.
   Volumul D-lui Ioan Opriș, Vasile Stoica în serviciul României, ediția a II a revizuită și adăugită, editat la editura Oscar Print, va fi prezentat în premieră joi, 24 ianuarie, ora 18:00, acasă, acel "acasă" atât de iubit de Vasile Stoica - la Avrig, de Ziua Unirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu