luni, 26 noiembrie 2018

În luptă cu Regimentul Muscel No. 30




Lansare de carte 


Corneliu Calotescu 


Mausoleul Eroilor, Mateiaș 


28 noiembrie 2018




    Muzeul Municipal Câmpulung, împreună cu Batalionul 30 Vânători de Munte Dragoslavele, organizează, în data de 28 noiembrie a.c., începând cu ora 11:00, la Mausoleul Eroilor de la Mateiaș, lansarea volumului domnului Locotenent - Colonel Corneliu Calotescu „În luptă cu Regimentul No. 30 Muscel, ediția a II - a.
    Evenimentul se înscrie în sfera manifestărilor culturale și științifice pe care cele două instituții le organizează în mod constant, pentru comemorarea eroilor și pentru consolidarea sentimentului de identitate locală, și a promovării valorilor militare și etice, la cel mai înalt standard.
    "Lucrarea care va fi lansată reprezintă nu doar un jurnal de război al faptelor de arme ale acestui Regiment emblematic în timpul Marelui Război - din perspectiva unui martor ocular, participant direct la evenimente, dar și o adevărată profesiune de credință a autorului, el însuși absolvent al Școalei militare de răsboiu și Cavaler al Ordinului Mihai Viteazul.
    Credem cu tărie că demersul nostru editorial se aliniază celor mai înalte standarde culturale și istorice, și suntem fericiți că putem aduce în atenția publicului o pagină semnificativă de istorie militară, nu doar pentru zona noastră, dar relevantă și la nivel național.
    În cazul în care veți găsi invitația noastră agreabilă, primiți, vă rog, alăturat, agenda informativă a evenimentului, este invitaţia lansată de managerul Muzeului Municipal Câmpulung Alexandru Oprea. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu