joi, 5 iulie 2018

Wabi-Sabi




Lansare de carte 


Francesc Miralles 


Librăria Humanitas, Cișmigiu, București 


12 iulie 2018 




   Editura Humanitas Fiction vă aşteaptă joi, 12 iulie, ora 19Ș00 la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr. 38), la lansarea romanului Wabi-Sabi al celebrului scriitor spaniol Francesc Miralles.
   Wabi-Sabi, roman de arheologie sentimentală își transportă cititorii într-o Japonie senzuală, exotică, plină de contraste, este continuarea bestsellerului Humanitas Fiction Iubire cu <i> mic. 
   La eveniment vor participa Tudora Șandru Mehedinți, traducătoarea romanului, Ana Barton, scriitoare și Nona Rapotan, editor coordonator, Bookhub.ro.
  În partea a doua a evenimentului, conceptul de wabi-sabi, care ilustrează frumusețea lucrurilor imperfecte și efemere, va fi evidențiat printr-un atelier japonez coordonat de Serban Georgescu, directorul Departamentului de Studii Asiatice din cadrul Universității Româno-Americane. Denisa Comanescu, director general Humanitas Fiction, va fi moderatorul întâlnirii.
   "Wabi-Sabi este, ca și Iubire cu «i» mic, o poveste care te învăluie într-o mare de sentimente și emoții fascinante. Este o lecție de viață. O formă de a vedea și de a înțelege lumea. E de necrezut că poți descoperi atâtea lucruri în atât de puține pagini. Francesc Miralles e unic, și lumea sa este infinită.“ (El Sótano de los Sueños Blog)
   Eveniment realizat în parteneriat cu Departamentul de Studii Asiatice, Universitatea Româno Americană.
Accesul la eveniment este gratuit, în baza unei rezervări prealabile prin eventbook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu