luni, 4 iunie 2018

În numele familiei




Lansare de carte 


Sarah Dunant 


Librăria Humanitas, Cișmigiu, București 


6 iunie 2018




   Editura Humanitas Fiction vă invită miercuri, 6 iunie, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr. 38), la lansarea romanului În numele familiei de Sarah Dunant, un incitant roman istoric ce explorează apogeul și declinul figurilor faimoase din familia Borgia.
   Cartea va fi prezentată de Smaranda Bratu Elian, profesor universitar, reputat italienist, Cristian Pătrășconiu, jurnalist cultural și Nona Rapotan, editor coordonator Bookhub.ro.   
Denisa Comanescu, director general Humanitas Fiction va fi moderatorul întâlnirii.
   "Amprenta unică a romanelor pe care le-a dedicat Sarah Dunant Renașterii italiene este dată de îmbinarea desăvârșită a acurateții istorice cu un stil narativ irezistibil. În numele familiei gravitează în jurul a două personaje celebre —Lucrezia Borgia și Niccolò Machiavelli —, construind o poveste fascinantă.“ The Observer
    "În numele familiei este al doilea bestseller internațional al scriitoarei britanice Sarah Dunant, publicat de Editura Humanitas Fiction în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu, în traducerea Irinei Bojin.
   În primul său roman, Sânge și spendoare, Sarah Dunant a evocat ascensiunea la putere a cardinalului Rodrigo Borgia, devenit Papa Alexandru VI , și implicit a familiei sale, una din cele mai faimoase dinastii ale Renașterii italiene. În cursa nebunească pentru putere şi faimă, membrii familiei Borgia au scris cu sânge un episod esenţial din istoria Romei, sursă de inspiraţie pentru nenumărate opere de artă care au surprins splendoarea şi cruzimea acestor trăitori ai secolului XV italian.
Accesul la eveniment este gratuit, în baza unei rezervări prealabile prin eventbook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu