miercuri, 16 mai 2018

Partida de vânătoare
Lansare de carte 


Stelian Tănase 


Librăria Humanitas, Cișmigiu, București 


19 mai 2018    Editura Vremea vă invită vineri, 18 mai, de la ora 19:00, la lansarea noului roman semnat de Stelian Tănase, Partida de vânătoare, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Elisabeta, nr. 38).
Invitați, alături de autor: Carmen Mușat, Octavian Soviany, Silvia Colfescu.
Lansarea va urmată de o sesiune de autografe.
Participarea la eveniment este gratuită și se face pe baza unei rezervări prealabile pe Eventbook.

Partida de vânătoare

   Când nu mai ai decât două soluții pentru a scăpa de angoase – preotul sau psihologul – o poți alege pe a treia: să te apuci de scris un roman!
   Personajul principal din Partida de vânătoare este Țumpi, o femeie de 30 de ani, ce trăiește schimbarea prefixului sub forma tuturor crizelor posibile – sentimentală, profesională și de identitate. Părăsită la altar, fără un loc de muncă și nici un scop în viață, Țumpi se apucă de scris și evadează în universul propriei cărți, exploatându-și personajele emoțional și sexual pentru a câștiga faimă printre cititori.
    De-a lungul efortului creator, Țumpi se va prăbuși în toate capcanele scriitorului aspirant – consum de anxiolitice, neputința de a distinge între realitate și imaginație, pierderea inspirației, recenzii dintre cele mai surprinzătoare, distrugerea manuscrisului și… revolta personajelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu