vineri, 18 mai 2018

Lincoln între vieți




Lansare de carte 


George Saunders 


Librăria Humanitas, Cișmigiu, București 


23 mai 2018




   Editura Humanitas Fiction vă invită miercuri, 23 mai, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr. 38), la lansarea romanului Lincoln între vieți de George Saunders încununat cu Man Booker Prize 2017, considerat de presa americană dar și de critica literară cel mai bun roman american de anul trecut.
   Cartea va fi prezentată de Radu Paraschivescu, scriitor, jurnalist și traducătorul romanului, Sever Voinescu, jurnalist, redactor-șef Dilema veche și Cristian Pătrășconiu, jurnalist cultural. Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction va fi moderatorul întâlnirii.
   Cu un sâmbure de adevăr istoric și sprijinindu-se pe o imaginație luxuriantă, George Saunders construiește o poveste în care fantasticul se îmbină cu veridicul. Lincoln între vieți ne vorbește despre iubire și pierdere, vinovăție și asumare, despre șovăielile omului sub vremi și sub istorie. Un roman tradus în peste 30 de limbi și bestseller al unora dintre cele mai importante publicații americane ca New York Times, Chicago Tribune, Publishers Weekly, USA Today.
Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prealabile prin eventbook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu