marți, 6 martie 2018

Frânturi, emoții și stări - o călătorie în Coreea
Expoziție de fotografie 


Camelia Șirli 


Librăria Cărturești Verona, București 


12 - 26 martie 2018

Vernisajul expoziției are loc luni, 12 martie, ora 19:00, la
Cărturești Verona (Strada Pictor Arthur Verona, nr. 13-15, București).
   Intrarea la eveniment este liberă, iar publicul este invitat să participe pentru a afla mai multe despre Camelia Șirli, omul din spatele camerei, dar și pentru a se bucura de câteva clipe de prospețimea viziunii Cameliei, îndrăgostită de stilul coreean irecuperabil.
   Camelia Șirli se joacă în această minunată lume numită arta fotografică de mai bine de 10 ani. Scopul pe care îl urmărește și pe care și l-a cultivat în toată această perioadă constă în redarea stărilor și emoțiilor din această fascinantă lume în care traim.
   "Pentru mine fotografia înseamnă evocarea emoției dintr-o poveste la care am avut prilejul să fiu prezentă. Sunt foarte fericită că am ocazia să organizez o a doua expoziție care are drept tematică vizita mea în Coreea din anul 2013, deoarece simțeam cumva necesară această completare în vederea finalizării unui proces de îndrăgostire de acestă țară și cultura ei. Este o experiență emoționantă și mă bucur că sunt parte din ea."
   Coreea este poreclită țara dimineților liniștite, un loc pitoresc, plin de farmec, în care trecutul și prezentul coexistă, un loc în care respectul dintre oameni este un sens de viață, o țară în care misterul și frumusețea îi învăluie pe toți cei care-i trec granițele.
   Toate aceste elemente sunt surpinse în fotografiile făcute de Camelia Șirli, care vor fi expuse pentru prima dată pe 12 martie în cadrul vernisajului Frânturi, emoții și stări - o călătorie în Coreea la Cărturești Verona.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu