marți, 6 martie 2018

Căutări în labirint




Arta plastică contemporană românească 


Simona Pascale, Tudor Șerban 


Muzeul de Artă Vizuală, Galați 


9 martie 2018




  Muzeul de Artă Vizuală Galați are plăcerea să vă invite la vernisajul expoziției de artă textilă și grafică Căutări în labirint purtând semnăturile artiștilor gălățeni Simona Pascale și Tudor Șerban.
  Simona Pascale a absolvit Facultatea de Arte George Enescu din Iași și are la activ numeroase expoziții personale și participări la expoziții de grup și tabere de creație. Printre premiile obținute, menționăm: Diploma de excelenţǎ - Concursul Internaţioanal ARTE (2014); Diploma de merit- Concursul Internaţional de creaţie vizuala: Eminesciana (2014); Diploma de excelenta - Concursul Internatioanal ARTE (2014); Premiul pentru pictură, Lucerna, Elveţia (2012); Premiul Municipiului Galaţi (2011); Premiul II - pictură – Rijeka, Croaţia (2010); Medalia de argint – Expoziţia Internaţională de Pictură şi Grafică, Salon-de-Provence, Franta (1998). Are lucrări în colecţii particulare din: Germania, Franţa, Italia, Austria, Olanda şi Romania.
   Tudor Șerban a absolvit Universitatea de Arte și Design din Cluj Napoca și este lector universitar, doctor, la catedra de Pictură a Universității ,Dunărea de Jos din Galați. Are multe expoziții personale și participări la tabere de creație și expoziții de grup, atât în țară, cât și în străinătate, semnând și scenografii. Premii: 2013 Premiul pentru Desen - Ritmuri atemporale ediția aIV a Iași; 2014 Diplomă de Merit acordată de: MEN, UAPR Iași, UAPM Chișinău, ș.a. Eminesciana ediția a IV-a 2014 Iași-Brăila; 2014 Diplomă de Onoare acordată de: UAPR Iași, Fabricat în România ediția aII-a, Iași; 2014-2017 Diplome de excelență acordate de: UAPR Iași, Universitatea de Artă George Enescu Iași, Centrul de Studii Europene Iași, Fabricat în România și proiectul ART; 2015 Premiul Dragobete Art. Ro – ediția a III-a; 2015 Diplomă de Merit concursul Internațional de creație Vizuală Aurel Băeșu, ediția a II-a, organizat de Galeria de Artă Dava 77, Piatra Neamț, acordată de Primăria Piatra Neamț, Asociația AAA, UAPR Filiala Suceava; 2016 Premiul Universității de Arte George Enescu Iași. Festivalul Internațional A.R.T.E. ediția a VI-a, Iași; 2016 Premii pentru tehnică mixtă - Identități Ieșene, ediția a V-a și Fabricat în România ediția a IV-a, Iași; 2016-2017 Premii pentru Pictură - Poveste de Iarnă, ediția I și II, Dragobete Art. Ro ediția a V-a; 2016-2017 Premii pentru Grafică: Dragobete Art. Ro ediția a IV-a și Identități Ieșene ediția a VI-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu