marți, 27 februarie 2018

Ascuns în transparență




Lansare de carte 


Paul Vereș, Robert Șerban 


Muzeul Național al Literaturii Române, București 


2 martie 2018





   Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la lansarea cărții-album Ascuns în transparență  de Pavel Vereș și Robert Șerban, apărută la Editura Polirom vineri, 2 martie 2018, ora 17:00, la sediul din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8 (în spatele Bisericii Albe). Printre cei așteptați să participe la eveniment se numără Pavel Șușară și Florin Toma.
   "Un ironic discret: Robert Șerban” – aşa l-au caracterizat Şerban Foarţă şi Alex Ştefănescu pe timişoreanul Robert Şerban, care a debutat ca poet în 1994, cu volumul Fireşte că exagerez.
   Robert Şerban s-a născut în anul 1970, la Turnu Severin. Absolvent al Facultăţii de Construcţii de la Politehnica din Timişoara (1995). Fost redactor la revista Forum studenţesc, la cotidianul Renaşterea bănăţeană, redactor şef la săptămânalul Focus Vest. Director editorial la Editura Brumar. A mai publicat volumul de versuri Odyssex (1996) şi e prezent cu poeme în Timişoara în trei prieteni (2003). Publicistică şi în Ochiul cu streaşină (2006). Memorialistică – în Cartea roz a comunismului (în colaborare). Antologii de poezie, din ţară şi străinătate, reţin versuri din creaţia sa.
***event.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu