duminică, 26 noiembrie 2017

2 Faces of the Art
Arta plastică contemporană românească 


Augustin Matei, Dan Tudor Truică 


Terroirs Boutique du Vin, Brașov 


14 - 17 decembrie 2017


    Terroirs Boutique du Vin Brașov, în parteneriat cu Augustin Matei, designer de ceasuri, și Dan Tudor Truică, pictor și curator, au plăcerea să vă invite la vernisajul expoziției 
2 Faces of the Art.
    Evenimentul este o provocare extrem de percutantă vizual prin dialogul inedit dintre lucrările de artă expuse (8 ceasuri personalizate, unicat și 11 picturi în ulei pe pânză).Un demers plastic necesar ce denotă profesionalism și rafinament atât prin modul de prezentare al lucrărilor într-un spațiu expozițional reconfortant ca și prin mesajul clar al asumării responsabile a actului de creație. Manifestarea va fi onorată de prezența a numeroși oameni de cultură brașoveni.


    Iubitorii de frumos și cunoscătorii vinurilor alese sunt asteptați în incinta Terroirs Boutique du Vin Brașov, str. Diaconu Coresi joi, 14 decembrie, ora 18:00, pentru a vedea lucrările expuse și a cunoaște autorii.
   Expoziția cu vânzare 2 Faces of the Art va fi deschisă în perioada 14 - 17 decembrie, între orele 13:00 - 00:00, intrarea fiind liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu