sâmbătă, 10 iunie 2017

Expo Cristal




Muzeul Național de Geologie 


București 


16 - 18 iunie 2017






    Muzeul Național de Geologie, organizează o nouă ediție a celei mai importante expoziții temporare cu vânzare de cristale, pietre semiprețioase și prețioase Expo Cristal.
    Timp de 3 zile, între 16 și 18 iunie 2017, in curtea muzeului se vor expune minerale în formă brută sau prelucrată , bijuterii în tendințe , dar și obiecte de decor din cristale.
    Vedeta acestei ediții este alexandritul, considerată piatra lunii iunie și denumită dupa Printul Alexandru al Rusiei. Mineralul a fost descoperit în 1839 de ziua prințului, intr-o mină de smarald în Muntii Ural din Rusia.
   În cadrul Expo Cristal de la Muzeul Național de Geologie se vor expune esantioane de alexandrit în forma brută dar si spectaculoase coliere in nuanțe cameleon de la verde albastrui până la roșu-violet, cunoscut fiind faptul că mineralul este apreciat datorită proprietății de modificare a culorii în funcție de expunerea la lumina artificială, lumină naturală sau lumină mixtă.
   Prețul unui bilet de intrare este de 4 lei, intervalul orar de vizitare: 10:00-18:00 (ultima intrare 17:30); Informații la telefon: 031/438.17.44

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu