miercuri, 1 martie 2017

Povești venețiene
Expoziție de fotografie


Paul Pădurariu


Ateneu, Iași


1 martie 2017


   "Poveștile venețiene au fost scrise cu lumină în decursul a trei ani de carnaval venețian, fiecare revenire a mea în Veneția fiind o nouă experiență cu noi descoperiri și redescoperiri.
   <Buongiorno Maschera>, și tresar mă umplu de energie și simt că trăiesc într-o lume magică.
Sunt îndrăgostit de Veneția în Carnaval când întreaga insulă se transformă într-un imens studio foto cu un fundal plin de istorie și având ca modele minunatele <Maschere>.     
    Impresionantele costume împreună cu mișcările grațioase ale modelelor transformă orașul într-un tărâm de basm.
    Cele mai bune modele din lume precum și cei mai buni fotografi își dau întâlnire în februarie la Carnavalul Venețian. Europa, Australia, America, Asia se intersectează în perioada carnavalului în superba insulă Veneția.
    Se lucrează luni întregi pentru fiecare costum în parte. Acestea sunt lucrate manual cu atenție deosebită la detalii. Optsprezece zile de carnaval și unele modele pregătesc pentru fiecare zi o altă costumație.
    Măștile sau “maschere” cum le spun venețienii, nu necesită a fi plătite pentru timpul și efortul lor, ele doresc să întâlnească fotografi creativi ce să le fotografieze în ipostaze cât mai spectaculoase și bineînțeles să le trimită fotografiile.
    Înarmat cu zâmbete și cărți de vizită am reușit o mulțime de conexiuni printre <maschere> și fotografi din întreaga lume.
Vă invit să vedeți Carnavalul venețian prin ochii mei!" (Paul Pădurariu)
    Visul lui Paul este să poată îndeplini dorința tuturor celor care i-au spus "Aș vrea ca momentul acesta să dureze pentru totdeauna”.
Și asta face.
Cu dragoste de oameni și pasiune pentru viață.
    Vino să-l cunoști pe Paul. Miercuri, 1 martie 2017, ora 18:00 la vernisajul expoziției de fotografie Povești venețiene.
Invitați - Maria Bilasevschi, critic de artă
    Expoziția este sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi din România, se bucură de susținerea Asociației Culturale Euro Est Alternativ - ACEEA și face parte din activitățile Clubul Fotografilor Iași.
    Expoziția este cu vânzare, iar încasările vor fi donate către Fundația Serviciilor Sociale Bethany.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu