marți, 21 februarie 2017

Târgul de Mărțișor
Muzeul Național de Geologie


București


24 februarie - 5 martie 2017

    Institutul Geologic al României organizează la Muzeul Național de Geologie o nouă ediție a evenimentului Târgul de Mărțișor. Între 24 februarie și 5 martie 2017, expozanții vor prezenta publicului flori de mină, geode, cristale, pietre preţioase şi semipreţioase.
    Geo-vedeta acestei ediții este rubinul, considerat în Orient una din cele mai spectaculoase pietre prețioase. În exclusivitate, pentru eveniment se vor expune piese în forma brută, aduse din Myanmar - Birmania, dar și rubine taiate și șlefuite în Thailanda. Prin culorile șirurilor de rubin, de la roșu intens la roșu-roz și prin culoarea albă a varietăților de cuarț se va asigura amprenta distinctivă a ediției din acest an, un prilej deosebit pentru o călătorie în timp și spațiu dar mai ales pentru dăruirea unui mărțișor strălucitor, prețios în prag de primăvară.
   Prețul unui bilet de intrare este de 8 lei (4 lei redus), în care este inclusă și vizitarea expoziției permamente din cadrul muzeului. În data de 1 martie 2017, doamnele și domnișoarele beneficiază de intrare gratuită în Muzeul Național de Geologie.
Intervalul orar de vizitare 10:00-18:30 (ultima intrare 17:30); 
Informații la telefon: 031/438.17.44 www.geology.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu