marți, 28 februarie 2017

Păsări fără secrete




Complexul Muzeal de Științele Naturii Arăsvan Angheluță


Galați


3 martie - 30 septembrie 2017





    Vineri, 3 martie 2017, de la ora 12:00, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Răsvan Angheluţă Galaţi, va avea loc vernisajul expoziţiei temporare Păsări fără secrete, manifestare adresată tuturor iubitorilor de natură, care vor să cunoască mai îndeaproape tainele şi frumuseţile lumii pasarilor. 
    Cuiburile, ouăle şi păsările naturalizate expuse aparţin unui număr de 20 de specii clocitoare din România, fiind structurate expoziţional în funcţie de habitatele propice cuibăritului: păsări acvatice, semiacvatice, de pădure şi de câmpie. Astfel, publicul vizitator va descoperi multe din secretele legate de biologia, ecologia şi etologia acestor specii de păsări mai mult sau mai puţin cunoscute din ţara noastră. Pe lângă punerea în valoare a patrimoniului propriu al muzeului, expoziţia se constituie şi ca un demers de educaţie ecologică şi de promovare a protecţiei vieţii sălbatice. 
    Expoziţia temporară Păsări fără secrete va putea fi vizitată la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Răsvan Angheluţă Galaţi până pe 30 septembrie 2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu